Naslov Nagrade Naj e-podjetje in Naj e-projekt 2009

Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije ter Ministrstvo za visoko šolstvo so podelili nagrade najuspešnejšim projektom na področju informatizacije poslovnih procesov, so zapisali na spletni strani Zbornice.

V skupini velikih in srednjih proizvodnih podjetij je nagrado prejela skupina TPV d.d. za projekt prenove procesa oskrbe kupca v sodelovanju s podjetjem S&T d.d. Med velikimi in srednje velikimi storitvenimi podjetji je bila nagrada podeljena družbi Thermana d.d., ki je v sodelovanju s podjetjem MAiS d.d. informatizirala poslovanje novega Wellness Parka v Laškem.

Na področju majhnih in mikro proizvodnih podjetij ter s.p. je nagrado pridobilo podjetje Pipistrel d.o.o., ki je uvedlo sistem Infor ERP LN za celovito spremljanje poslovanja podjetja, v sodelovanju s podjetjem Omikron d.o.o. pa so sistem nadgradili z dodatnimi rešitvami.

V skupini majhnih in mikro trgovskih podjetij ter s.p. je zmagalo podjetje Codex d.o.o., ki je skupaj z iWare informatiko d.o.o. uvedlo spletni portal za pogodbene partnerje. Med majhnimi in mikro storitvenimi podjetji ter s.p. na področju trgovine je nagrado prejelo podjetje Logos.si d.o.o. Zasnovalo je spletni informacijski sistem Lo.Polis, ki ga vsak dan uporablja več kot 35 tisoč uporabnikov na področju vzgojno-izobraževalnih ustanov.

Strokovna komisija je prijavljene projekte ocenjevala v skladu z merili učinkovitosti, inovativnosti ter poslovne uspešnosti podjetja, ki je projekt uvedlo.

Vir: ZIT. Prejemniki nagrade Naj e-podjetje in Naj e-projekt 2009. Gzs.si, 12.10.2009

Vir slike: Tds.de

Vir GZS
Datum 19.11.2009
Print