Naslov Najbolj iskano na Najdi.si v letu 2009

Najdi.si je objavil seznam najpogostejših iskanj v letu 2009. Na vrhu lestvice se nahajajo poizvedbe horoskop, vreme in gmail.

Med slovenskimi ženskami so bile najbolj iskane La Toya, Natalija Verboten in Urša Čepin, med moškimi pa Tomaž Humar, Jan Plestenjak in Aleš Čepin. Najdi.si je na področju slovenskih športnikov in športnic najpogosteje beležil imena Tomaž Humar, Tina Maze in Jure Robič.

Med imena slovenskih glasbenikov, ki so bila najpogosteje vnesena v omenjeni iskalnik, spadajo Natalija Verboten, Urša Čepin in Saša Lendero. Med tujimi glasbeniki vrh lestvice iskanj zasedajo Michael Jackson, Severina in Lady Gaga.

Med domačimi politiki je bil najbolj iskan Janez Janša, sledita pa mu Katarina Kresal in Borut Pahor. Najbolj iskani slovenski gospodarstveniki so bili Jože Joc Pečečnik, Mirko Tuš in Rajko Hrvatič.

Pri iskanju slovenskih blogov so uporabniki Najdi.si najpogosteje vnesli iskalne pojme Saša Einsiedler, Jonas – Zapisi in Irena sirena.

Pri iskanju domačih turističnih destinacij se na vrhu lestvice nahajajo poizvedbe Čatež, Bohinj in Portorož. Med tujimi turističnimi destinacijami pa prva tri mesta lestvice zasedajo Krk, Pag in Gardaland.

Top iskalni pojmi, povezani z aktualnimi dogodki, so bili smrt Michaela Jacksona, smrt Tomaža Humarja in gripa.

Vir: Najdi.si, december 2009

Vir slike: Najdi.si

Datum 18.12.2009, 00:15
Print