Naslov Nove rešitve za glasovno poslovanje podjetij

Aldata Solution je najavila dostopnost druge generacije glasovne rešitve za upravljanje skladiščnega poslovanja Aldata Voice Directed Warehousing, ki jo za pripravo in razvrščanje naročil ter upravljanje z zalogami dnevno uporablja več kot 6000 delavcev. Rešitev je bila razvita v sodelovanju s podjetjema IBM in Motorola ter jo odlikuje certifikat za uporabo na vodilni strojni opremi.

Rešitev Aldata Voice Directed Warehousing združuje glasovno tehnologijo z obstoječimi tehnologijami za zbiranje podatkov, kot so zaslon, tipkovnica in čitalec črtnih kod, na eni sami mobilni napravi. Na ta način zagotavlja številne zmožnosti za bistveno nižje stroške kot tradicionalne, le glasovno upravljane naprave. Večmodalne naprave je mogoče uporabiti na vseh področjih poslovanja, tako na sprejemnem mestu in v vozilih za komisioniranje kot tudi na odpremnem mestu in maloprodajnih lokacijah. Rešitev Aldata Voice Directed Warehousing lahko uporablja katerikoli delavec brez posebnega predhodnega izobraževanja. To zmanjšuje stroške izobraževanja zaposlenih in omogoča, da več zaposlenih uporablja isto napravo.

Poleg številnih prednosti za delavce Aldatina rešitev za glasovno upravljanje skladiščnega poslovanja poenostavlja tudi delo organizacij. Številna podjetja imajo ducat ali več različnih prenosnih naprav različnih proizvajalcev. Novi Aldatin sistem pa omogoča podjetjem, da uporabljajo samo en sistem in enotne naprave. Na ta način lahko zmanjšajo vzdrževalne stroške in število svojih dobaviteljev.

»Uporabniki naših rešitev se v iskanju načinov za dosego učinkovitejšega poslovanja obračajo k uporabi večmodalnih naprav, ki podpirajo njihove obstoječe naložbe, obenem pa jim omogočajo izkoriščanje prednosti novih procesov in najboljših praks na področju maloprodaje,« je povedal Allan Davies, direktor marketinga, Aldata Solution. »V sodelovanju z IBM-om in Motorolo smo razvili tehnologijo nove generacije, ki omogoča našim strankam takojšnje prihranke, poleg tega pa varuje njihove naložbe tudi v prihodnosti.«

Novo generacijo rešitev za glasovno upravljanje skladiščnega poslovanja je omogočilo sodelovanje Aldate, Motorole in IBM-a. Aldata je zagotovila svojo najnovejšo aplikacijo Voice Directed Warehousing, Motorola je ponudila širok nabor svojih brezžičnih računalniških naprav in komunikacijske infrastrukture, IBM pa je oblikoval in izdelal rešitev ter izvedel ključne integracije z namenom predstavitve rešitve na trgu.

Vir slike: Cic-llc

Vir: RIS.org

Datum 19.01.2010
Print