Naslov Nov spletni servis za denarne transakcije

Spletno nakupovanje je povezano z nekaterimi težavami. Izdelek kupujemo le po opisu in sliki, ne vemo kako je trgovec zanesljiv in predvsem v tujih spletnih trgovinah, so težave s plačilom. Uporaba kreditne kartice je lahko tvegana, nakazila denarja so drag in včasih dolgotrajen postopek, Paypal, pa Slovencem ne omogoča prenosov denarja.

Sedaj se je na spletu pojavil nov servis za denarne transakcije na globalni ravni GreenZap. Glavna ideja servisa je, da vsakomur omogoči nakazovanje denarja širom sveta. V osnovi na GreenZap-u odpremo račun, nanj nakažemo denar in potem lahko z njim plačujemo v spletnih trgovinah, na spletnih dražbah in drugih spletnih straneh, ki nam ponujajo razne storitve. Dodatna prednost je tudi to, da je denar mogoče nakazovati tudi drugim uporabnikom GreenZap-a. Podjetje za vsako transakcijo zaračuna 1 $.

Na GreenZap se lahko prijavijo uporabniki interneta skoraj iz vsega sveta, saj je seznam zavrnjenih držav kratek: Rusija, Iran, Irak, Sirija, Kuba, Libija, Afganistan, Severna Koreja in Sudan. Torej lahko servis uporabljamo tudi Slovenci, ki smo bili do sedaj na tem področju prikrajšani. Ali je servis zanesljiv in vreden zaupanja, pa bo pokazal čas.

GreenZap >>

Datum 08.06.2005
Print