Naslov Evropska komisija išče strokovnjake
Komisija poziva posameznike, ki bi želeli zagotavljati strokovno pomoč v zvezi s programoma eVsebine Plus in Varnejši internet plus, da predložijo vloge. Naloge vključujejo pomoč Komisiji pri ocenjevanju predlogov, predloženih kot odgovor na pozive k oddaji predloge ter pregled posameznih projektov eVsebine Plus in Varnejši internet plus, kakor tudi starejših projektov, ki so bili financirani iz programov eVsebinePlus in Varnejši internet plus, tehnično pomoč uradnikom Komisije v okviru ocenjevanja programov, in druge naloge v zvezi s programi, ki lahko zahtevajo posebno strokovno znanje.

Cilj programa eVsebine Plus je, da se olajša ustvarjanje in razširjanje informacij na področjih javnega interesa na ravni Skupnosti, da bi digitalne vsebine v Evropi postale bolj dostopne, uporabne in izkoriščene, medtem ko je cilj programa Varnejši internet plus vzpodbujati varnejšo uporabo interneta in novih spletnih tehnologij, zlasti za otroke ter se boriti proti nezakonitim vsebinam in vsebinam, ki so za končnega uporabnika nezaželene.

Dodatne informacije o programih so na voljo na spletnih straneh vsakega obeh programov:

eVsebine Plus >>

Varnejši internet plus >>

Vse vloge morajo biti v skladu s podrobnimi specifikacijami in pogoji, ki so na voljo na zgoraj omenjenih internetnih straneh Komisije v angleškem jeziku. Te vključujejo zahteve v zvezi z državljanstvom, usposobljenostjo, izkušnjami in jezikovnim znanjem. Razpis je odprt od dneva objave do 30. junija 2009. Seznam strokovnjakov bo ostal veljaven do 31. decembra 2009.

Datum 21.07.2005
Print