Naslov Prenova portala Ona-on.com ob 10-letnici

Avtorji raziskave Ljubezen na prvi klik ugotavljajo, da se tudi v Sloveniji uporaba spletnih portalov za iskanje partnerjev kontinuirano povečuje. Ona-on.com, ena najpopularnejših domačih spletnih strani te vrste, je imela v začetku leta 2010 okoli 50.000 uporabnikov.

Ljudje na spletna mesta za iskanje partnerjev ne gledajo kot na izhod v sili, saj takšne strani postajajo vse bolj prevladujoč način spoznavanja potencialnih partnerjev in dopolnilo k spoznavanju le-teh v drugih, nevirtualnih družabnih kontekstih.

"V celoti smo prenovili uporabniško izkušnjo, nadgradili funkcionalnosti komunikacije, omogočili video profile, vsebine portala pa obogatili z reportažami s spoznavnih dogodkov ter predstavili izkušnje nekaterih parov, ki so se spoznali na ona-on.com", je povedal Luka Kogovšek, izvršni direktor VenetiCOM in dodal, da "gre za prvo večjo spremembo v seriji nadgradenj platforme ona-on.com, ki že danes ponuja najhitrejšo pot za medsebojno spoznavanje samskih v Sloveniji".

Na podlagi odjav članov, ki so našli sorodno dušo, ocenjujejo, da na ona-on.com vsak dan vzniknejo številne nove simpatije, od uporabnikov samih pa je odvisno ali te prerasejo v trajne zveze. Na spletni strani si lahko ogledate tudi nekaj zgodb o uspehu.

Ona-on.com, ki je prireditelj številnih spoznavnih dogodkov, med katerimi je tudi odmevni "Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji", še napoveduje, da bo ob letošnji 10-letnici prav poseben poudarek na druženju v živo, zato vabi vse samske, spoznavanja in druženja željne, da se brezplačno registrirajo na portalu in prejmejo obvestila o spoznavnih dogodkih in tudi sami poiščejo nekoga zase.

Vir: Ona-on.com

Vir slike: Idealaunch.com.

 

 

 

Datum 21.04.2011
Print