Naslov CIO konferenca

Letošnja CIO konferenca, tradicionalno srečanje vodilnih kadrov v informacijski tehnologiji, je potekala tudi letos, in sicer že sedmič po vrsti. Njen namen je omogočati, da informatika v Sloveniji ne zaostaja za svetovnimi trendi, prispevati k intenzivnejšemu in večjemu napredku informatike, njenemu hitrejšemu razvoju ter izboljšati vlogo, položaj in pomen informatike v podjetjih ter celotnem gospodarstvu.

Letos se je na konferenci predstavilo kar nekaj uglednih tujih in domačih predavateljev. Osrednja tema je bilo Partnerstvo med CIO in IT dobavitelji. Na konferenci so skušali odgovorit na vprašanja in dileme: ali CIO-ti nastopajo kot notranji in zunanji dobavitelji IT storitev ali so morda CIO nabavni/prodajni managerji. Beseda je tekla tudi o tem, kako zgraditi trden perterski odnos med CIO-ti in dobavitelji.

Po besedah udeležencev je letošnja konferenca potekala na zelo visoki ravni, kar priča o dobri organizaciji. Konferenca CIO je tako v sedmih letih obstoja postala ena izmed najpomembnejših konferenc na področju IT v Sloveniji.

Prosojnice s predavanj >>

Vir: CIO

Vir CIO
Datum 10.12.2008
Print