Naslov Spletni poker - priložnost za zaslužek na spletu

Na portalu mladipodjetnik.si so objavili članek o spletnem pokru.

Avtor je v njem najprej opisal zakaj pri pokru sploh gre, potem pa opredelil bistvene razlike med igranjem pokra v živo ter med igranjem pokra na spletu. Ugotovil je, da na internetu danes obstaja cela vrsta igralnic, ki omogočajo igranje pokra. Med najbolj znanimi imeni so na primer Party Poker, Poker Stars, Ultimate Bet, Full Tilt Poker in še cela vrsta drugih. Izbira je res pestra. V vsakem trenutku lahko najdemo nasprotnike s celega sveta. 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vse leto. Vse, kar moramo storiti za igranje, je to, da si na računalnik naložimo program ene izmed igralnic, s katerim se povežemo na strežnike, kjer tečejo igre.

Pred tem moramo vpisati še nekaj podatkov za registracijo, nato pa že lahko igramo za navidezen denar. Če želimo igrati za pravi denar, moramo izvesti še nakazilo na internetni račun, ki ga z registracijo odpremo pri igralnici. Možnosti so različne - od direktnih bančnih nakazil, do nakazil s kreditnimi karticami ali preko online plačilnih servisov kot so PayPal, Neteller, Moneybookers in drugi. Del denarja nam s svojega računa pri igralnici lahko nakaže tudi prijatelj, če poznamo kakšnega takega, ki tam že igra.

Spletni poker pa je lahko tudi odlična priložnost za pasivno služenje denarja, kar je opisano v članku Poker rakeback - alternativni način služenja s spletnim pokrom. S pomočjo novačenja novih članov prek spletnemu pokru lahko namreč zaslužimo kar nekaj denarja, ki ga igralec zaigra v spletni igralnici.

Vir: Lamut, Peter. Online poker-priložnost za zaslužek na internetu. Mladipodjetnik.si, januar 2009.

Datum 10.02.2009
Print