Naslov Oglaševanje na Facebooku

Oglaševanje na družbenih omrežjih oziroma socialni marketing je eden izmed najbolj privlačnih načinov za promocijo podjetja danes. Zaradi čedalje večjega števila uporabnikov interneta, ki so prisotni na družabnih mrežah, ter ugodne cene, so družbena omrežja postala pomemben konkurent oglaševanju na kontekstualnih mrežah, ki prikazujejo slikovne in tekstovne oglase.

Spletno socialno trženje je v vedno večji pozornosti podjetij in oglaševalcev po svetu. V primerjavi z ostalimi mediji je spletno oglaševanje veliko cenejše in učinkovitejše, predvsem pa omogoča zelo natančno in fleksibilno ciljanje tržnih segmentov ter konstantno spremljanje rezultatov. Facebook, eden izmed bolj pomembnih tržnih igralcev na tem področju danes, postaja vedno močnejši oglaševalski medij. Poleg visoke učinkovitosti oglaševanja in priljubljenosti, nudi tudi število brezplačnih storitev ter možnost demografskega segmentiranja.

Na Facebooku je bilo aprila 2009 že preko 300.000 Slovencev, kar pomeni, da Facebook postaja eden najmočnejših medijev pri nas.

Koraki za pričetek oglaševanja so zelo enostavni: potrebno je imeti kreditno kartico ter nekaj domišljije pri kreiranju oglasa. Ko oglas sestavimo, ga mora odobriti ekipa Facebook, kar se ponavadi zgodi v nekaj urah.

Vir: Mohar, Nika. Oglaševanje na Facebooku. Mladipodjetnik.si, maj 2009.

Vir slike: Facebook.com

Datum 02.06.2009
Print
Tema: Oglaševanje na Facebooku

Problem nastane, če želimo natisniti račun za firmo.

Torej računa s potrebno davčno številko ni mogoče natisniti.

Točneje: Naziv prejemnika in ID za DDV.

Obstaja kakšna rešitev? Kako drugi to rešujete?

Hvala in lep pozdrav,

S.

Imamo podobne težave. Zaenkrat rešitve še nismo našli..