Naslov Velika ponudba spletnih izobraževanj

Področje informacijsko-komunikacijskih tehnologij zahteva nenehno izobraževanje in izpopolnjevanje.

Podjetja, ki se ukvarjajo z izobraževanjem, za svoje storitve računajo kar lepe vsote. Internet je prinesel novosti tudi na področju izobraževanja. Na spletu lahko z malo truda najdemo razne tečaje, predstavitve, knjige in predavanj v živo. Na spletu torej mrgoli izobraževalnih vsebin, veliko teh kvalitetnih gradiv je celo brezplačnih. Vse to omogoča podjetjem, da oblikujejo nov način izobraževanja svojih zaposlenih.

Najpogosteje uporabljana orodja v podjetjih so urejevalniki besedil, preglednice, odjemalci elektronske pošte, med ponudniki teh orodij pa je vodilni proizvajalec Microsoft, zelo znana sta tudi IBM in Hewlett Packard. Seveda obstaja veliko plačljivih storitev elektronskega izobraževanja, razne multimedijske zgoščenke, spletno izobraževanje, itd. Tudi slovenske izobraževalne institucije nudijo svojo ponudbo na področju formalnega izobraževanja.

Izobraževanje je treba skrbno načrtovati, pa naj bo klasično ali spletno. Najboljša je kombinacija obeh načinov, saj lahko izluščimo najboljše stvari iz posameznega načina.

Spletna izobraževanja >>

Vir: Gambit, avgust 2006

Vir Gambit
Datum 24.08.2006
Print