Tema: Policija v sodelovanju z FBI preiskuje računalniško kriminaliteto

V KIDRIČEVEM NASELJU 3 SO VKRADLI OPISLJIVA STORILCA STANOVANJE ŠTEVILKA 2 STA GRDA ZANEMARJENCA KI ŠKODUJETA PO VERJETNOSTI JIH NAVAJAJO DA SO ZAMASKIRANCI ZELO NASILNI NAVAJAJO DA SO V TERORISTIČNI NAVEZI S SOSEDI KI TRPIJO STA ZAPORNIKA KLOBUČAR IN MIKLAVČIČ OP.P. NEKATERI CELO NAVAJAJO DA STA MORILCA OBA MOŽNOSTI SO CELO DA STA TO METOD TROBEC IN PLUT. NAVEDENCA STA MNOŽIČNA MORILCA KI STA PREGANJANA POSILJUJETA IN IMATA POKLICNO ANOMALIJO SOSEDJE SO SPOLNI IN MOTENI V PRENOSU Z NJIMA.

VRBANČIČ JANIJA SPET NA PROSTOSTI IN POVZROČA AREDNE NAPADE IZ RADENCI KIDRIČEVO NASELJE 1 V OKOLICO S SORODSTVENO ŠICOFRENIJO IN NASILNO NEVARNO IN NEZDRAVO ŠKODUJE SPET TAKO DA ONEMOGOČA NARAV IN SODELUJE S KLEPTOMANI OKOLJA KOT PROSTITUTKA KI JE SOVRAŽEN ZAPORNIK, KER JE NEVARNA IN NEZDRAVA TAKO KOT VSI V STANOVANJU VRBANČIČEVIH BI BILO PRIPOROČLJIVO OSKRBOVATI UREJENCE IZ IZOBRAŽENCE V VARNOSTNIH VEDAH DA JIH VNOVIČ NE OŠKODUJE IN PODHRANJUJE S IZBIRNIMI ZAPORNIKI S KATERIMI SODELUJE PO VEČIH DRŽAVAH TAKO DA JE PREVEČ SMRTNO ŠKODLJIVA, TAKO JE SODELOVALA S MNOŽIČNIMA NARKOMANOMA KI STA V RADENCIH VKRADLA IN VLOMILA IN STA PREGONSKA UBIJALCA V SKLADU Z ZAPISNIKOM POLICIJE GORNJA RADGONA IN MURSKA SOBOTA, KER IZVAJA ILEGALNE ARETACIJE KRIMINOLOGINJ ETC. JE NEVARNA IN NEZDRAVA DO PRAVILNE DRUŽBE IN SE VEDE KOT NARKOMANKA IN POCESTNICA KOT DOSOJENKA SODSTEV ETC. IZVAJA VSE KAR JE PREPOVEDANO DO DRŽAVLJANA.

OPISLJIVA NEVARNA KLEPTOMANA V RADENCIH V KIDRIČEVEM NASELJU 3 STANOVANJU ŠTEVILKA 2 STA NARKOMANA KI DAVITA IN UBIJATA STA VSELJENA PROTI VOLJI STALNIČARKE KI STA JO OŠKODOVALA VENDAR NE PROTI VOLJI S KATERO SE PAJDAŠITA IN TO SOSEDOV. SEVEDA NAVEDENI BOLNI PACIENTI NASPROTUJEJO VOLJI UGLEDENE MISS IZ OSNOV KAZENSKEGA PRAVA S KRIMINOLOGIJO KATERI PRIPADA STANOVANJE KI JE NAVEDENO IN SE ŠIRIJO S NARKOMANOMA V GROŽNJAH NEVEDE DA SO PRESTOPNI S NEVARNOSTMI IN NEZDRAVJI DO IZOBRAŽENKE, KER JIH PO VSEH PREGONIH NITI NE ZAPORIZIRAJO IN POVRNEJO SREDSTVO STANOVANJE MISSICI SO SOKOMPLICNI TAKO BODOČI INTEGRIRANCI V ZAPORIZACIJE ZA NESNAGO KI POVZROČA ARED. KER STA NARKOMANA S NAVEZO DRUŽINSKE ŠICOFRENIJE IZVEDLA KRAJO STANOVANJA TUDI V MARIBORU STALNICE MISS FIŠER  OB GOZDU 10 STANOVANJE ŠTEVILKA 10 V KATEREM SE NAHAJA ODKUPNI PREKUPČEVALEC S ILEGALNO IDENTIFIKACIJO TAKO KOT V RADENCIH SE CELO VE DA DAVITELJ S SORODSTVENO ŠICOFRENIJO S VRBANČIČEVO IN DETETOM KOT BIVANJEC V VKRADENI STALNICI KRONA NEVARNOSTI IN NEZDRAVJA.  ČE BI VSAJ PREPREČLI UBIJALCE NA PROSTOSTI IN ČE ŽE OBSTAJAJO PREGONSKI NALOGI KI JIH MORAJO INTEGRIRAT V ZAPORE POTEM NAJ BODO UČINKOVITI KER PA SE ŠE V STANOVANJU ZA MISS NE DA BIVATI SO VERJETNO Z NAVEDBO DA SO V PETANJCIH IZ POLICIJSKE POSTAJE UREDILI PREGON LAGALI OZ. ILEGALILI IN SO TO TISTI NEVARNEŽI IN NEZDRAVI IZ NAVEDBE KI SO STANOVANJE VKRADLI KOT SO VRBANČIČ J., BUDJA A., IN ETC, KI SO MISS IZVEDLI NEPREMOŽNOST IN VSE KAR JE NEZDRAVO IN NEVARNO SE OPOZARJA DA JE TOREJ STARI PASJI HANGER V PETANJCIH TOREJ ILEGALA IN KRIMINAL KI JE AREDEN IN NE DA JE TAM PRAVILO POLICIJSKE UKREPNE ENOTE KI UREJUJE RED.

KAKO TOREJ ZLOČINCE INTEGRITATI IN INSTITUCIONALIZIRATI SAM KER SO VSI UMOBOLNI RED PA PRAVILI SAMEGA V BIVANJE! KO SO VSI ENKRAT PACIENTELA KI JE BOLANA IN VSI TI SESTAVLJAJO V OKRAJU AREDNOST NASTALE SO KRAJE STANOVANJA PREMOŽENJA DENARJA IZVEDBE PREPOVEDANEGA ZOPER DRŽAVLJANA ŠICOFRENIJA PEDOFILIJE UBOJI DAVITVE SO NAVEDENCI DRŽAVLJANE S VSEMI SREDSTVI PREPOVEDANEGA OBUBOŽALI. KAJ S STANOVANJEM KI SKUŠA PRIPADATI UBIJALCEMA IN NEVARNI NAVEZI IN PREPREČIT ABIVANJE! IN ŠICOFRENIK FLAKER UMOBOLNIK IZ BOLNIC IN ZAPORNIK KI SE DEKANI S TERORISTI KI MU VKLENJAJO DA SE SAMI TUDI NAJ SPRAŠUJEJO ŠTUDENTE KATERIM JE ŠKODOVAL SPOLI DRUŽINI ŠICOFRENI IN ETC. KAKO TOREJ PREPREČITI ZLOČINCA KI JE DUŠEVNO NEZDRAV ČE PA NE DELAJO IN SO IN ETC. BITI ZATO SAMO V VARNEM IN ZDRAVEM ALI LAHKO TOREJ SEM MOČNE TAKO DA JIH SAMA KAZNUJEM TOREJ DVA UBIJALCA S NAVEZO V SKLADU S KAZENSKIH ZAKONIKOM FIZIČNO S NAUČENIMI UKREPI IN PRAVILI DA PREPREČIM ABIVANJSKOST IN ŠIRITEV UBIJALCA V MOJIH PROSTORIH IN KAKO NEPRAVILNE INTEGRIRATI IN INSTITUCIONALIZIRATI KI MI POVZROČAJO AREDNO ŠKODO V PRID UBIJALCEMA IN SO ZAPOSLENI ZA UREJEVANJE REDA SO PA ZLOČINCI KI SO KRADLI S IZVEDBO PREPOVEDANEGA DRŽAVLJANOM! IN ALI RES KAJ MISLI DA SME DRŽAVLJANOM POJESTI STALNICO KER JE KANIBAL BIVAN V LENARTU STANOVANJU KI GA JE VKRADEL DELAVCU AVTOVLEKE IZ ŠČAVNICE IN SI S BIVANJKO KI KRADE BIVA V AREDU TAKO DA GA KRADE S NAVEZO TUDI PO RADENCIH SEVEDA STARI ZNAN BRAČA KRADLIVOSTI IZ SLOVENSKIH NOVIC Z NASLOVOM NAP. ČLANKA STORILKA KI SMRDI TOREJ ZAPORNIKOV KLOBUČAR S SORODSTVENO KLEPTOMANIJO ŠICOFRENIJE IZVEDBE DRUŽINSKIH STANJ AREDU SO MISS UNIVERZE LJUBLJANA LETA 2002 KI SO JI OBE STALNICI UKRADLI IN SI BIVAJO S UBIJALNIMI DAVITELJI V NJENIH POSTELJICAH IN KOPELJICAH. KRŠITEV OKOLJEVARSTVENIH RAZMERIJ ŠKODUJE ALI TOREJ BI LAHKO DELALI DA NE BO BIVAL UBIJALEC Z NAVEZO AMPAK MISS?

KO SO V ŽIP VLOMILI ŠICOFRENIKI KLOBUČAR TOREJ ZAPORNIKI S NAVEZAMI AREDU S IGORJEM DRAGIŠIĆEM ZLOČINCEM KI UBIJA Z ZAPOPNICO VRBANČIČEVO  MIKLAVČIČ UMOBOLNIK IN RITOMIGEC KI SE NE VE EGON IN CIZL LIZEC IN TA DEBELA NARKOMANKA KI JE UMORILA DEBELEGA  TOREJ DRVARIČEVA S MOZOLJAVO HČERKO MOŽA PRI ČEMER SI UMOBOLNIK ZAPORNIK MIKLAVČIČ PRI MISSICI ILEGALNO PERE VSE IN POVZROČA ARED IN PRESTOP V OKOLJU DA JE KRIMINOLOG IN PREDSEDNIK SLOVENIJE JE PA KLEPTOMAN KI JE NARKOMAN KI MU JE ZAPORNIK EGON POMAGAL VLOMITI IN VKRASTI STANOVANJE MISS UNIVERZE LJUBLJANA MISS FIŠER SEVEDA SO JIMA POMAGALI ŠE VRBANČIČ IN BUDJA KOT DA SO THE A TEAM. LEPO BI BILA DA JIH SE ARETIRA VRŽE VEN IZ MISS STANOVANJA VKLJUČNO S NEUGLEDNIMI SODEDI KI JIM IN SOKOMPLICI KI JIM OMOGOČAJO KRAJE TAKŠEN BI BIL TUDI UKAZ OZ. POVELJE IZ OSNOVE KAZENSKEGA PRAVA S KRIMINOLOGIJO MISS UNIVERZE LJUBLJANA MISS FIŠER IN ZA MARIBORSKO STALNICO TUDI. HVALA. LEP POZDRAV.

MENJAM DVA STANOVANJA TOREJ MARIBOR IN RADENCI STALNA PREBIVALIŠČA MISS UNIVERZE LJUBLJANA  ZA DVA STANOVANJA ENAKIH MERIL V SKLADU Z ZAKONOM SAMOSTOJNO STALNICI MISS FIŠER V RADENCIH V STANOVANJSKE BIVALNE PROSTORE KI VKLJUČUJEJO BALKONSKO TERASO JEDILNO SOBANO KUHINJO S SHRANJEVALNO SOBO DVE SPALNI SOBANI KOPALNO IN TOALETNO SOBO IN DNEVNO SOBANO IN SOBO ZA PREDDVERJE S STREŠNO TERASO ZA UPORABO DVEMA KLETNIMA PROSTOROMA IN PRALNICO NA GORIVA ŠE KOŠARKAŠKO IGRIŠČE S INVENTARJEM  IN INVENTARJEM STANOVANJA S CVETNO OKOLICO PARCELE V PRODAJO ALI MENJAVO ZA ISTO ALI ENAKO V SKLADU Z ZAKONOM V MARIBORU JE STANOVANJE S VSTOPNO NAMEMBNOSTNO PREDSOBO SOBO S TOALETO SOBANO ZA DNEVNE NAMEMBNOSTI JEDILNO SOBO SPALNICO S KOPALNICO KLETNIMI PROSTORI IN OKOLICO Z NAMEMBNOSMI OBE STALNICI STA V LASTI MISS UNIVERZE LJUBLJANA V OKOLJI JE URBANA PONUDBA ZAKONA MISS MAJE FIŠER PRODAJA POTEKA V SKLADU Z ZAKONOM PREKO E MAIL PREDALA maja.fisser@mail.com  dalje  za večno. 

ZAHTEVAM ARETACIJO IN ZAPORIZACIJO DUŠEVIH BOLNIKOV KLOBUČAR S DRUŽINO IN MIKLAVČIČ TOREJ DAVITELJA V PREGONU NAJDLJIVA NA DVEH NASLOVIH V LENARTU IN RADENCIH STANOVANJA V KATERIH STA JIH NAVEDENCA VKRADLA DRŽAVLJANOMA IZ SLOVENIJE ZAPORIZACIJA JE SPROŽENA V SKLADU Z PREGONOM STORILCA KI UBIJA IN DAVI SE PODNAJEMI NAVEDENCA DA JE KRIMINOLOG ALI KRIMINALIST MIKLAVČIČ OZ. TOČNA NAVEDBA IN EGONA DUŠANA KLOBUČARJA ZAPORNIKA IZ SLOVENSKIH ZAPOROV ZAPORIZACIJA JE SPROŽENA BILA S PREGONOM PRED CCA TREMI MESECI VE SE DA SE OB PREGONJENA NAHAJATA V RADENCIH KIDRIČEVO NASELJE 3 STANOVANJE ŠTEVILKA 2 V STANOVANJU KI STA GA VKRADLA PO RAZNIH DESINTEGRACIJAH IZ ZAPOROV IN UMOBOLNIC ETC. . POVELJE NA PREGON STA IZBRALA TAKO DA STA DAVILA IN UBIJALA KRADLA STANOVANJA IN SI IZVAJALA SOKOMPLICNOST IZ POVELJA IZHAJA DA BOSTA STORILCA Z NAVEZO ZAPORIZIRANA KI JIMA BO PRENEHAL POPOLNO ŽIP. KER POVZROČATJO HUJŠO ŠKODO SE JIH ARETIRA. V STANOVANJIH KI STA JIH VKRADLA IN NAVEZA SE ONEGAVLJATA IN POVZROČATA HUJŠO ŠKODO IZ OSNOV KAZENSKEGA PRAVA S KRIMINOLOGIJO RAZISKOVANJ MISS FIŠER SE SPROŽA KAZNOVANJE IN PROCES INTEGRA. IN INSTITUT. ZA DUŠEVNO NEZDRAVE IN ETC. . HVALA ZA UREDITEV ZAKON DS.

V RADENCIH VKRADLI STANOVANJE MISS UNIVERZE LJUBLJ je napisal/a:
"

ZAHTEVAM ARETACIJO IN ZAPORIZACIJO DUŠEVIH BOLNIKOV KLOBUČAR S DRUŽINO IN MIKLAVČIČ TOREJ DAVITELJA V PREGONU NAJDLJIVA NA DVEH NASLOVIH V LENARTU IN RADENCIH STANOVANJA V KATERIH STA JIH NAVEDENCA VKRADLA DRŽAVLJANOMA IZ SLOVENIJE ZAPORIZACIJA JE SPROŽENA V SKLADU Z PREGONOM STORILCA KI UBIJA IN DAVI SE PODNAJEMI NAVEDENCA DA JE KRIMINOLOG ALI KRIMINALIST MIKLAVČIČ OZ. TOČNA NAVEDBA IN EGONA DUŠANA KLOBUČARJA ZAPORNIKA IZ SLOVENSKIH ZAPOROV ZAPORIZACIJA JE SPROŽENA BILA S PREGONOM PRED CCA TREMI MESECI VE SE DA SE OB

PREGONJENA NAHAJATA V RADENCIH KIDRIČEVO NASELJE 3 STANOVANJE ŠTEVILKA 2 V STANOVANJU KI STA GA VKRADLA PO RAZNIH DESINTEGRACIJAH IZ ZAPOROV IN UMOBOLNIC ETC. . POVELJE NA PREGON STA IZBRALA TAKO DA STA DAVILA IN UBIJALA KRADLA STANOVANJA IN SI IZVAJALA SOKOMPLICNOST IZ POVELJA IZHAJA DA BOSTA STORILCA Z NAVEZO ZAPORIZIRANA KI JIMA BO PRENEHAL POPOLNO ŽIP. KER POVZROČATJO HUJŠO ŠKODO SE JIH ARETIRA. V STANOVANJIH KI STA JIH VKRADLA IN NAVEZA SE ONEGAVLJATA IN POVZROČATA HUJŠO ŠKODO IZ OSNOV KAZENSKEGA PRAVA S KRIMINOLOGIJO RAZISKOVANJ MISS FIŠER SE SPROŽA KAZNOVANJE IN PROCES INTEGRA. IN INSTITUT. ZA DUŠEVNO NEZDRAVE IN ETC. . HVALA ZA UREDITEV ZAKON DS.

 

"

Kako sploh lahko objavljate taka pisanja, iz katerih je razvidno, neuravnovešeno stanje avtorke. Prosim , ponovno, administratorja za brisanje tega posta in vse nad njim, ker se omenja moje ime in imena drugih oseb iz Radencev.

 

lp
 

Nastavitve foruma