Uporabniško ime egon

E-mail Pošlji e-mail uporabniku

Registriran 2014-02-22

Zadnjih 10 sporočil tega uporabnika

V RADENCIH VKRADLI STANOVANJE MISS UNIVERZE LJUBLJ je napisal/a:
"

ZAHTEVAM ARETACIJO IN ZAPORIZACIJO DUŠEVIH BOLNIKOV KLOBUČAR S DRUŽINO IN MIKLAVČIČ TOREJ DAVITELJA V PREGONU NAJDLJIVA NA DVEH NASLOVIH V LENARTU IN RADENCIH STANOVANJA V KATERIH STA JIH NAVEDENCA VKRADLA DRŽAVLJANOMA IZ SLOVENIJE ZAPORIZACIJA JE SPROŽENA V SKLADU Z PREGONOM STORILCA KI UBIJA IN DAVI SE PODNAJEMI NAVEDENCA DA JE KRIMINOLOG ALI KRIMINALIST MIKLAVČIČ OZ. TOČNA NAVEDBA IN EGONA DUŠANA KLOBUČARJA ZAPORNIKA IZ SLOVENSKIH ZAPOROV ZAPORIZACIJA JE SPROŽENA BILA S PREGONOM PRED CCA TREMI MESECI VE SE DA SE OB

PREGONJENA NAHAJATA V RADENCIH KIDRIČEVO NASELJE 3 STANOVANJE ŠTEVILKA 2 V STANOVANJU KI STA GA VKRADLA PO RAZNIH DESINTEGRACIJAH IZ ZAPOROV IN UMOBOLNIC ETC. . POVELJE NA PREGON STA IZBRALA TAKO DA STA DAVILA IN UBIJALA KRADLA STANOVANJA IN SI IZVAJALA SOKOMPLICNOST IZ POVELJA IZHAJA DA BOSTA STORILCA Z NAVEZO ZAPORIZIRANA KI JIMA BO PRENEHAL POPOLNO ŽIP. KER POVZROČATJO HUJŠO ŠKODO SE JIH ARETIRA. V STANOVANJIH KI STA JIH VKRADLA IN NAVEZA SE ONEGAVLJATA IN POVZROČATA HUJŠO ŠKODO IZ OSNOV KAZENSKEGA PRAVA S KRIMINOLOGIJO RAZISKOVANJ MISS FIŠER SE SPROŽA KAZNOVANJE IN PROCES INTEGRA. IN INSTITUT. ZA DUŠEVNO NEZDRAVE IN ETC. . HVALA ZA UREDITEV ZAKON DS.

 

"

Kako sploh lahko objavljate taka pisanja, iz katerih je razvidno, neuravnovešeno stanje avtorke. Prosim , ponovno, administratorja za brisanje tega posta in vse nad njim, ker se omenja moje ime in imena drugih oseb iz Radencev.

 

lp