Tema: Kiberpipa išče nove sodelavce

Multimedijski center Kiberpipa razpisuje več mest za nove sodelavce, ki so sposobni ali voljni se spopadati z zanimivimi izzivi, ki nam jih postavlja informacijska tehnologija. Iščemo posameznike, ki jih zanima delo na področju videa (snemanje, obdelava, montaža, objava posnetkov na internetu, urejanje video arhiva, ...), administracije sistemov in tehnične podpore (tehnična podpora dogodkom, vzdrževanje obstoječe in vzpostavljanje nove infrastrukture, ...).

Na voljo je več mest za kogarkoli (ne glede na spol, raso, versko prepričanje, nacionalnost, ... :) z naslednjimi sposobostmi:

- želja po učenju

- entuziazem

- samoinciativnost

- veselje do spoznavanja in uporabe informacijskih tehnologij

- pripravljenost za skupinsko delo

- poznavanje osnovnih odprtokodnih programov in predvsem želja po učenju uporabe teh

Drugi pogoji so še starost najmanj 18 let in obilica prostega časa. Prijave sprejemamo do 7. maja 2007.

Vsak prijavljen kandidat bo moral čez peklensko zaslišanje in test psihofizičnih sposobnosti. Izbranci bodo deleženi programa dnevne vadbe za vzdrževanje forme in osebnega tutorstva Kiberpipinih svečenikov. Samo najboljši preživijo do konca! In nagrada? Ključ do najtemnejših podzemnih skrivnosti Kiberpipe!

Poleg vsega ostalega ponujamo zvrhan kup izkušenj, ki se jih da enkratno prodati na trgu, poznanstva z najprodornejšimi domačimi računalniškimi misleci in ogromno zabave. Užij dan! Uresniči svoje ideje! Piši osnovne podatke na info@kiberpipa.org , od tam naprej pa te bomo kontaktirali mi.

Nastavitve foruma