Dogodki - Slovenija

Naslov E-dem 11
Leto 2011
Datum začetka 19.10.2011, 08:00
Datum konca 19.10.2011, 18:00
Povzetek

Ekipa E-demokracija.si in javni zavod Arnes prirejata konferenco o elektronski demokraciji E-dem 11, na kateri bodo ugledni slovenski strokovnjaki z različnih področij predavali o različnih temah elektronske demokracije in participacije (kampanje, volitve, dostop do informacij).

Konferenca je idealno stičišče in informacijsko središče za zaposlene v javni upravi na področju oblikovanja politik in strokovnjake za odnose z javnostmi. Študenti družboslovja in naravoslovja, ki jih področje zanima, bodo lahko izvedeli, kaj se v Sloveniji na tem področju trenutno dogaja. Na konferenci bodo svoje mesto pri tvornem sodelovanju našli tudi tehnološki navdušenci in podporniki sodobne elektronske države, ki jih zanimajo slovenski primeri dobrih praks.

Med drugim bodo na konferenci predavali Gorazd Božič (ARNES), dr. Matej Kovačič iz Komisije za preprečevanje korupcije, mag. Andrej Tomšič iz Urada informacijskega pooblaščenca, Darijan Košir in Blaž Palir iz Urada vlade za komuniciranje, Vuk Ćosić,  Andraž Tori (Zemanta) in drugi.

Kraj

Konferenca bo potekala 19. oktobra 2011 v Tehnološkem parku Ljubljana.

Organizator

E-demokracija.si, ARNES.

Podrobnosti

Več o dogodku >>

JezikSlovenski
Vrsta dogodkaKonferenca
Print