Naslov Uporaba XLAB-ove videokonference v televizijski oddaji Trikotnik

Oddaja Trikotnik se razlikuje od ostalih pogovornih oddaj v tem, da uvaja interaktiven in sodoben medij – videokonferenco za občinstvo, ki je namenjena vsem gledalcem, saj omogoča, da se prek svetovnega spleta neposredno vključijo v pogovor in izrazijo mnenje, postavijo vprašanja ter na tak način soustvarjajo oddajo.

Videokonferenčni sistem v oddaji podpira rešitev ISL Groop podjetja XLAB, ki je pridružen član Tehnološkega parka Ljubljana ter že od leta 2003 na trgu nudi storitve za spletno komuniciranje. XLAB-ove rešitve za podporo na daljavo, dostop do oddaljenega računalnika, spletne pogovore in videokonference uporablja že več kot 70.000 podjetij po vsem svetu.

XLAB-ova rešitev za spletno videokonferenco, ISL Groop, omogoča spontano vključitev posameznika v dogodek preko spleta. Naj bo to televizijska oddaja, konferenca ali seminar, nastop na sejmu ali sestanek v podjetju. Za uporabo videokonference zunanji sodelujoči potrebujejo zgolj povezavo v spletno videokonferenco, priporočljiva pa sta tudi spletna kamera in slušalke z mikrofonom.

Vir: Xlab.si, 16.2.2011.

Datum 18.02.2011
Print